Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC demana a l’equip de govern de Sant Sadurní que revisi i repari l’enllumenat públic a la zona de la carretera de Sant Quintí

A través d’un comunicat, des del grup municipal socialista de Sant Sadurní s’ha fet públic un prec que adreçaran a l’equip de govern de la capital del cava en el ple municipal que s’ha de celebrar demà.

Diuen des del PSC que en les darreres setmanes s’han conegut casos en d’altres poblacions de desgraciats accidents que han estat provocats per el mal estat de conservació d’instal·lacions d’enllumenat públic. En aquest sentit critiquen que a la carretera de Sant Quintí en a zona d’entrada a Sant Sadurní l’enllumenat públic es troba en un estat d’absoluta deixadesa i nul estat de conservació.

El Grup Municipal Socialista diu desconèixer si l’estat d’aquest enllumenat pot suposar un perill pels ciutadans que per allí puguin transitar-hi. Però demanen a l’equip de govern, format per CIU i ERC, que comprovin de forma urgent que l’estat en el qual es troba aquest tram d’enllumenat no representa un perill públic per a la ciutadania que hi transita. Que eliminin de forma urgent la perillositat que s’hagi pogut detectar en aquest tram. Que reposin i restableixen amb seguretat els elements de l’enllumenat públic en aquesta zona. Que facin una avaluació general de l’estat de l’enllumenat públic de la vila i dels elements que formen part d’aquest.

Finalment demanen que si en aquesta avaluació detecten elements que puguin representar un perill per als ciutadans/, es restableixi l’estat de seguretat de forma urgent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: