Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple de l’Ajuntament de Vilafranca celebra avui sessió ordinària, en que es dissoldran les societats d’habitatge i d’aparcaments

El ple com sempre s’iniciarà a les 8 del vespre i es podrà seguir en directe des de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.

Els dos primers punts preveuen la dissolució de la societat municipal d’habitatge i de la societat vilafranquina d’aparcaments. En el tercer punt es porta a aprovació el compte general dels pressupostos de l’Ajuntament i els seus organismes corresponent al 2014.

A banda hi ha també l’aprovació del pla específic municipal per la Festa Major del 2014.

Els quatre darrers punts son mocions. La Cup proposa abandonar la Federació de Municipis de Catalunya i exigir la devolució de les quotes pagades; també en presenta una altra sobre el Multirefendum del passat 25 de maig, de rebuig a les denuncies i suport a les persones encausades penalment.

Hi ha també una moció presentada per la Cup, ERC, i ICV amb suport d’entitats i contra la incineració de fangs de depuradora  a l’empresa Cales de Pachs. I Finalment una moció presentada per els grups del govern, CiU i PSC, sobre declaracions i accions arran de la desaparició de Caixa Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: