Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou disc de Faèrica ha comptat amb la col•laboració especial de Cesk Freixas

Els igualadins Faèrica presenten aquest mes de juliol V1C7ÒR14. Es tracta d’un dels temes que formen part del 3er disc del grup, La nevera del temps, i neix fent un paral·lelisme a l’important moment històric que vivim, amb la voluntat d’esdevenir un himne a l’optimisme de caminar en ferm endavant.

Es tracta d’una de les sorpreses d’aquest tercer projecte faèric, doncs ha comptat amb la col·laboració del cantautor de Sant Pere de Riudebitlles Cesk Freixas.

V1C7ÒR14 transmet la idea de ser capaços de mirar enrere un passat pessimista , en relació als fets del 1714, per aprendre i així poder construir un present més optimista.

Es tracta d’un dels temes musicalment més d’estil balada del disc, però amb molta contundència i força en la seva lletra. Ha estat treballat entre l’Alt Penedès i l’Anoia, el passat mes de maig, als estudis d’en Magí Batalla, de la mateixa manera que la resta de temes d’aquest 3er disc.

La Nevera del Temps és el millor mitjà de transport per visitar l’univers musical de Faèrica. Per anar-hi i tornar, o perdre-s’hi intencionadament.

La nevera del temps contempla una pluralitat estilística sempre sota la base del rock. L’estil faèric fusiona el rock dur i melòdic amb el pop i la música simfònica, amb guspires de creativitat elèctrica i

intimitat acústica; ritmes trepidants i violins transgressors que s’alternen amb pianos d’inspiració clàssica.

Faèrica el proper mes de setembre iniciarà un projecte Verkami per tal de poder elaborar el videoclip del seu nou single, V1C7ÒR14, així com també per tal d’editar el seu tercer disc, La nevera del temps. De moment però, el tema es pot escoltar a través de Youtube.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: