Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ministeri de Foment es compromet a col·laborar en l’arranjament de la passarel·la que hi ha a la N-340 al seu pas per l’Ordal

La Vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, ha fet de mediadora entre l’Ajuntament de Subirats i el Ministeri de Foment, amb qui s’han reunit per trobar una solució al mal estat que presenta el pont que travessa per sobre la N-340 al seu pas per el nucli d’Ordal.

Montserrat ha destacat que una vegada més queda demostrat que el govern d’Espanya treballa per tots els ciutadans i es preocupa pels problemes reals de les persones. La portaveu del PP de Subirats, Dolors Morera, ha celebrat la decisió de Foment de posar en marxa l’estudi de l’arranjament assegurant que és una notícia molt positiva per Subirats, ja que l’estat actual de la passarel·la és molt lamentable.

Es tracta d’una passarel·la que es troba al quilòmetre 342.9 de la N-340, al terme municipal de Subirats. És de titularitat municipal i actualment no compleix la normativa, per la qual cosa és molt urgent la seva reparació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: