Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El jugador Barça Marc Gual ha organitzat un campus d’hoquei a Vilafranca amb un centenar de participants

 

Durant aquesta setmana, nens i nenes d’entre 4 i 17 anys, han pogut gaudir de la primera edició del Campus Marc Gual a Vilafranca. Al campus hi ha participat, a part del jugador del FC Barcelona, altres jugadors professionals com Pedro Gil i Aleix Cordoba.

La presència d’aquests jugadors ha fet que hi assisteixin infants i joves de tot Catalunya i fins i tot de França. És per això que ha adoptat un doble format, o quedar-se a dormir i estada al llarg de tota la setmana, o només estada durant el dia. Marc Gual es mostrava satisfet de la bona resposta en aquesta primera edició, amb un total de 104 participants.

Entre els objectius que es proposaven els organitzadors hi ha sobre tot que els joves s’ho passin el millor possible, aprenent també alguns fonaments del hoquei i els valors de l’esport.

A nivell d’anècdota per exemple comentar que divendres al matí la presència de Xavi Barroso ha provocat cues importants de nois i noies que volien que els estampes una signatura a l’estic o a la samarreta per tenir un record més de la seva participació en aquest campus podent gaudir al costat de jugadors de primer nivell.

Campus Kids Club, l’empresa organitzadora, també organitza el campus Club Voleibol Vilafranca. En aquest campus també hi assistiran alguns jugadors del Barça de voleibol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: