Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal busca empreses col·laboradores per a un projecte d’ocupació juvenil

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès està duent a terme el projecte “Fem Ocupació” per facilitar l’accés dels joves al mercat de treball.

En el marc d’aquest projecte, les empreses col·laboradores que contractin joves de 18 fins a 30 anys, en situació d’atur i que tinguin el títol de graduat en Ensenyament Secundari o Batxillerat, rebran una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya de fins a 3.650 €.

El contracte haurà de tenir una durada mínima de 6 mesos. Durant el període contractual, els joves rebran una formació complementaria, d’un mínim de 120 hores, sense cap cost per a les empreses.

Tot just iniciat el projecte, ja s’ha formalitzat el primer contracte de treball: l’empresa vilafranquina More’s Distribució, ha contractat un jove de 21 anys com a repartidor de productes d’higiene industrial.

Les empreses que estiguin interessades a rebre més informació sobre aquest projecte es poden adreçar al Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: