Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal amplia el transport pels veïns de Pontons el 9N a la tarda, i aclareix que no té cap cost addicional per l’ens

El servei s’amplia a petició de l’ANC de Pontons i del mateix alcalde del municipi, per tal de facilitar que els veïns que vulguin puguin anar fins a Torrelles i poder participar.

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, ha explicat a la nostra redacció que després de parlar amb representants dels l’ANC a Pontons i també amb l’alcalde Lluís Caldentey, han decidit ampliar el servei de transport per els veïns d’aquest municipi que vulguin participar en el procés participatiu del 9N, i que han d’anar a fer-ho a Torrelles donant què a Pontons l’ajuntament no ha cedit cap espai per fer-ho. Olivella vol remarcar també què és un servei que no té un cost addicional per el Consell Comarcal, ja que s’emmarca en els contractes ja establerts amb les companyies de transport que ofereixen diversos serveis gestionats des del Consell Comarcal.

En aquest cas concret serà Busos Castellí la companyia que oferirà aquest servei el 9N, de 9 a 2 al matí i de 4 a 7 en horari de tarda.

Olivella explica també que a expenses del què pugui decidir la propera setmana el Tribunal Constitucional sobre la cita del 9N, el servei es mantindrà fent cas de les recomanacions que es facin des del Govern de la Generalitat i els partits que donen suport al procés sobiranista.

Així doncs, els veïns de Pontons que vulgui participar el 9N, disposaran d’un bus cada hora per anar fins a Torrelles, entre les 9 del matí i les 2 del migdia; i entre les 4 i les 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: