Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de debats socials que organitzen diverses entitats penedesenques se centrarà aquest febrer en ciutadania i proximitat

Catorze entitats del Penedès s’han posat d’acord un any més per tal de tirar endavant el cicle de debats socials que organitzen per quart any coincidint amb el mes de febrer.

En aquesta ocasió s’ha buscat parlar de temes de proximitat davant de la globalització, amb la voluntat d’enfocar temes d’àmbit general des de un punt de vista més local. Joan Parra, Amnistia Internacional Penedès.

El cicle es composa de quatre sessions, la primera de les quals es farà el divendres 6 de febrer a les 8 del vespre a l’Escorxador de Vilafranca. Com explica Parra es tractarà de parlar directament de ciutadania i proximitat, tot qüestionant si l’acció ciutadana i l’accés proper als serveis millora en la proximitat.

Les següents sessions es faran en dimecres, i seran els dies 11, 18 i 25 de febrer. Tractaran sobre “nouvinguts: experiència, dificultats i futur”; “Agricultura de proximitat i consum responsable. On són els límits?”; i finalment “TTPI: Associació Transatlàntica pel Comerç i la Inversió”. Tots els debats es fan a l’Escorxador a partir de les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: