Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre de Serveis a les Empreses NEXES, de Sant Sadurní, organitza dues sessions formatives aquest febrer

“Potencia la teva xarxa de contactes professionals” serà la primera i “Crea el teu propi projecte professional” la segona de les activitats formatives que organitza Nexes per aquest mes de febrer.

D’una banda, el taller Potencia la teva xarxa de contactes professionals tracta sobre com el fet de mantenir una bona xarxa de contactes a nivell professional pot ajudar a aconseguir una feina o generar noves oportunitats professionals. Fer networking és una habilitat que es pot aprendre. Per això es treballaran les seves eines bàsiques, les 10 claus a tenir en compte i es facilitarà entrenament personal per saber com dur-lo a terme. La sessió serà dijous 12 de febrer de 12 del migdia a les 2 de la tarda.

D’altra banda, “Crea el teu propi projecte professional” és un taller adreçat a persones en situació de recerca de feina i que puguin contemplar la possibilitat d’afrontar el seu futur professional impulsant un projecte emprenedor. Per això es facilitaran eines per afrontar la situació d’emprendre amb una mirada possibilista, ajudant a pensar en clau de projecte i a generar idees en grup. El taller es farà el dia 17 de febrer de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

Les activitats seran conduïdes per Maria Batet, entrenadora d’emprenedors. Les persones que hi estiguin interessades poden posar-se en contacte amb NEXES, i passar a formar part també d’una borsa de participants als propers tallers que es programi. Us podeu descarregar la butlleta d’inscripció al web de l’Ajuntament: <a href="http://www.santsdurni.cat" target="_blank">www.santsdurni.cat</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: