Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Egos Teatre va omplir el teatre Cal Bolet amb la seva versió de “L’esquella de la torratxa” de Serafí Pitarra

Diumenge a la tarda el teatre Cal Bolet s’omplia de públic amb ganes de gaudir d’un clàssic del teatre català com és l’obra “L’esquella de la torratxa”, de Serafí Pitarra. La companyia encarregada de presentar la proposta era “Egos Teatre”, que al llarg dels seus set anys de vida s’ha centrat principalment en els musicals.

Potser per aquest motiu, quan des del TNC es va voler el 2014 donar a conèixer obres de Pitarra una de les companyies en què es va pensar per tal de treballar aquest sainet va ser “Egos Teatre”.

Una de les actrius de la companyia, Anna Alborch, explica que de sortida es tractava de fer-ne una lectura dramatitzada; però que finalment van decidir portar l’obra dalt de l’escenari.

Consideren que Pitarra és un autor que s’hauria de recuperar; i remarquen que per ells va ser tot un repte. Normalment treballen amb en muntatges dels quals ells tenen l’autoria dels textos i la música.

“L’esquella de la torratxa” tracta sobre un petit poble que ha de celebrar unes eleccions per escollir el seu diputat, i on l’alcalde farà tot el possible per tal que surti escollit el seu protegit. Tot plegat es complica quan apareix un altre candidat.

La programació del teatre Cal Bolet continua aquest divendres amb l’obra “La Pols” de la companyia “Arcàdia”. Serà a partir de les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: