Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge la Jove de Vilafranca farà la seva primera actuació d’aquesta temporada, al parc d’atraccions Tibidabo, a Barcelona

Serà el tercer any consecutiu que la colla actua en aquest parc en el marc d’una jornada castellera en la que hi participen diferents colles que actuen en torns de 3 a la plaça de l’Univers, amb la vista de la ciutat com a teló de fons. La Jove actuarà a les 2 del migdia. La sortida serà amb autocar, puntualment a les 10 del matí des de la plaça Penedès. Es una sortida de caràcter lúdic i familiar.

Prèviament, aquest divendres a les 7 de la tarda, la colla farà un pilar a l’acte de col·locació de la primera pedra del Museu Casteller de Valls, al costat de moltes altres colles. A la tornada a Vilafranca, es farà l’assaig general dels divendres, a les 10 de la nit al mateix local.

Pel que te a veure amb el calendari, la colla té ja més de trenta sortides confirmades, tot i que s’espera tancar-ne alguna més els propers dies. Entre elles remarcar les quatre diades que organitza la Jove a la vila. Seran la Diada de Sant Jordi, el 25 d’abril; la Diada del 5è aniversari, el 6 de juny; la Diada del Local, el 12 de juliol; i la Diada Jove, el 12 d’octubre.

El calendari manté places importants per la colla com Sant Joan, a Torredembarra, la Festa Major de Castelldefels, Mollet, on hi seran per tercer any consecutiu a la diada de la colla local, Sant Pere de Ribes i Montblanc, on l’any passat la Jove hi va debutar. També es recuperen places com el Cap de la Vila de Sitges i es debutarà en noves, com per exemple Begues, Sant Quirze de Besora, Malgrat de Mar i Prada de Conflent. També destacar que s’actuarà a la ciutat de Barcelona en un total de sis ocasions.

D’altra banda, la colla blau cel organitza un curs de gralla i tabal per a intentar formar el grup de grallers de la Jove. Tothom que vulgui, no cal ser membre de la colla, està convidat a venir a la sessió informativa del curs, que tindrà lloc el proper dimarts 31 de març a les 8 del vespre al local Cal Peitabí, on es donaran tots els detalls del curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: