Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge i dilluns es podrà veure per Penedès TV els reportatges Dahi Handi i El viatge de la Shalaka, del realitzador penedesenc Pep Puig

Aprofitant aquests dies festius, Penedès Televisió ha programat l’emissió de dos reportatges que Pep Puig va realitzar sobre el viatge que els Castellers de Vilafranca van fer a la Índia l’any 2011.

Es tracta d’un reportatge de 45 minuts sobre el viatge pròpiament dels castellers a la Índia, i un altra de 10 minuts sobre un relat que va sorgir arran també del viatge.

Com recorda Pep Puig, Dahi Handi és una peça sense veu en off, en què les imatges tenen tot el protagonisme i expliquen la història.

Pel que fa al viatge de la Shalaka, una peça d’uns 10 minuts de durada, pren com a origen el conte que va escriure la Dolors Rovira, la mare del Fèlix Miret que el va acompanyar l’any 2006 en un viatge previ preparatori a l’expedició del 2011.

En aquest cas es tracta d’un relat amb un narrador i la participació de veus d’infants, que s’il·lustren amb els propis dibuixos de l’Anna Mongay.

Els documentals es podran veure diumenge a 2/4 de 5 de la tarda, a 2/4 de 9 del vespre i també de matinada. Dilluns es podrà veure a 2/4 de 9 del matí i a 2/4 d’1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: