Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte hi haurà jornada de portes obertes a les escoles bressol de Sant Sadurní, i també a l’Escola de Viticultura i Enologia d’Espiells

La visita a les llars d’infants es podrà fer de 10 del matí a 2 del migdia d’aquest dissabte, per tal de conèixer els centres abans del període de preinscripció per el proper curs, que es serà del 5 al 16 de maig.

L’equip educatiu dels centres informarà als pares i mares sobre els projectes pedagògics innovadors, l’adaptació del currículum a cada infant, la formació de l’equip educatiu en educació emocional, l’educació musical impartida per una professora especialista de l’Escola de Música, la psicomotricitat educativa i preventiva, les sortides a la Biblioteca, excursions i els serveis que ofereixen de psicopedagogia, logopèdia i fisioteràpia, de menjador i d’acollida. Al web de l’Ajuntament <a href="http://www.santsadurni.cat" target="_blank">www.santsadurni.cat</a> podeu consultar tota la informació del procés de preinscripcions.

D’altra banda, l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech d’Espiells també farà aquest dissabte la seva Jornada de portes obertes, en aquest cas de 10 del matí a 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: