Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja i els 3 esplais de Vilafranca han celebrat la 1a trobada conjunta del projecte Joc Ciutat 10

Els joves del GEP, el MIV i els Escoltes que a proposta de Creu Roja Alt Penedès participen al projecte Joc Ciutat 10 han fet una primera posada en comú.

Ciutat 10 pretén sensibilitzar i fer reflexionar aquests joves al voltant dels drets i deures exposats a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat, subscrita per l’ajuntament de Vilafranca. Amb aquest projecte, els joves treballen per fer una ciutat excel·lent en aquest aspecte. En la trobada conjunta, celebrada dissabte passat, van poder compartir el treball realitzat a cada esplai.

El GEP, per exemple, ha optat perquè els infants treballin en parelles com explicava la Maria Bargans.

 

L’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix fa dos anys que participa en el projecte i enguany han optat per introduir un canvi i fer participar a un grup més gran, com explica Bernat Sellarès.

 

A banda d’explicar la metodologia de treball de cada esplai, en la posta en comú es va constatar que en general els està costant molt trobar la informació. Arran d’aquestes dificultats, Creu Roja ha demanat suport a la Síndica de Greuges de Vilafranca, Glòria Valeri, que s’ha compromès a fer-los d’interlocutora amb l’ajuntament i dissabte va assistir a aquesta trobada.

La propera cita d’avaluació del projecte Ciutat 10 entre Creu Roja Alt Penedès i el MIV, el GEP i els Escoltes serà a principis de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: