Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres del carril bici que unirà el pont de Moja amb Sant Julià

Aquesta setmana s’inicien les obres de construcció del carril bici que enllaçarà el carril existent al barri de la Girada, que finalitza al pont de Moja, amb el carril bici existent al sector Ciutat Jardí Sant Julià.

El nou tram té una longitud total de 1.170 metres i el seu recorregut s’inicia a l’avinguda del Montmell, continua pel parc de l’Espiga, creua l’avinguda de Tarragona per enllaçar amb el carrer del Camí Fariner, fins al pont de Moja, on finalitza el carril bici que ve de la Girada.

D’aquesta manera, es realitzarà un tram més per completar l’anella ciclable al voltant de Vilafranca: els carrils bici existents als sectors de Molí d’en Rovira Sud i la Girada quedaran enllaçats amb el de Ciutat Jardí Sant Julià, la Zona Esportiva, el Balcó de les Clotes i el nou carril bici del c/ Guardiola.

El projecte s’ha dividit en 7 trams que s’aniran executant fins a un total d’uns dos mesos de durada.

Vilafranca és un dels 50 municipis catalans subvencionats pel Departament de Territori i Sostenibilitat per al desenvolupament d’actuacions contra el canvi climàtic per al període 2013-2014 i aquest projecte en forma part.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: