Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Autors i autores del Penedès signaran els seus llibres per Sant Jordi a la rambla de Sant Francesc

Per quart any consecutiu el proper dimecres 23 d’abril, cal afegir una parada molt especial a la rambla de Sant Francesc, amb autors i autores del Penedès que han estat convidats celebrar aquesta diada emblemàtica amb la instal·lació d’una carpa on podran dedicar els seus llibres als seus lectors.

La iniciativa prové del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca  i pretén oferir un espai a la rambla de Sant Francesc on el mateix dia de Sant Jordi s’instal·larà una carpa pròpia per aquest esdeveniment i, on durant una franja horària, de 12 a dues i de sis a vuit, els autors i autores seran a disposició dels seus lectors per tal que els hi puguin dedicar exemplars dels seus llibres.

 

Enguany, la parada estarà situada al costat de la parada de la biblioteca Torras i Bages. La biblioteca ofereix en el seu espai els treballs que les escoles de Vilafranca han realitzat en les seves visites escolars a la biblioteca. També es farà públic el projecte de la Maleta de la Zum-Zum i altres materials que fan difusió de les activitats i serveis de la Biblioteca.

 

La convocatòria ha estat adreçada a una trentena d’autors i autores que en el darrer any han vist publicades les seves obres i en aquests moments han confirmat la seva presència Mònica Hernández, Foix Huguet, Sira Ponsa, Albert Vidal, Pere Martí, Marc Freixas, Dionís Lluch, Antonio Hidalgo, Montse Bueno, Ramon Arnabat, Joan Solé Bordes i Jaume Moreso.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: