Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana La Xarxa de Vilafranca celebra el seu vintè aniversari

La Xarxa de Vilafranca celebra enguany el seu vintè aniversari. I ho celebra aquest cap de setmana amb un reguitzell d’actes adreçats al públic familiar. Així doncs, dissabte a quarts de sis de la tarda la plaça Jaume I acollirà “Rolacirc”, un taller i un espectacle de circ a càrrec de la companyia Tot Circ.

Es tracta d’un espectacle de petit format on en Tastacirc un pallasso alegre i divertit demostrarà a tots els nens i nenes la seva habilitat amb les diferents especialitats de circ que el públic ha estat practicant durant el Taller de Circ.

I l’endemà, diumenge, arriba el plat fort de la celebració amb la representació del musical “Tom Sawyer detectiu”.  Serà al Teatre Cal Bolet i en doble sessió, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda. Aquest musical amb música original  sobre el personatge més cèlebre de Mark Twain arriba a Vilafranca de la mà de la companyia Lazzigags.

La Xarxa Vilafranca va néixer el març de 1995. Molt abans, però, a Vilafranca ja es programaven espectacles de qualitat des de feia temps, quan la Xarxa era Moviment Rialles de Catalunya, una delegació funcional d’Òmnium Cultural. Actualment hi ha  gairebé setanta delegacions arreu del país que formen part de la Fundació La Xarxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: