Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Obiols i Subi presenten a la Biblioteca de Sant Sadurní ‘En Boti Boti i la màgia del cava’

La biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya, que el 24 d’abril commemora el seu 15è aniversari, va acollir aquest dimarts la presentació del tercer lliurament de les aventures d’en Boti Boti “En Boti Boti i la màgia del cava”, de l’escriptora Anna Obiols, amb les il·lustracions de Subi, coordinat per la Biblioteca i editat per l’Ajuntament.

Una seixantena de persones van omplir la sala d’adults de la Biblioteca, on la regidora de cultura, Montse Medall, va explicar que havia arribat el moment que el Boti Boti conegués el cava, producte de referència de Sant Sadurní. Medall va voler agrair la col·laboració de l’Escola de viticultura i del Centre d’Interpretació del Cava, a la Biblioteca i a les escoles de la vila, que reparteixen el conte a tots els alumnes, i a tothom que l’ha fet possible, a banda d’expressar el goig que representa presentar un any més la publicació de Sant Jordi de l’Ajuntament.

Abans de la intervenció de l’Alcaldessa de la vila, Susanna Mérida, Anna Obiols, autora del llibre, va llegir el conte d’en Boti i Boti, acompanyada de les il·lustracions d’en Subi.

L’alcaldessa Susanna Mérida va voler posar en valor l’esforç de l’Ajuntament per finançar l’edició del conte en els moments actuals i la necessitat d’apostar per la cultura, especialment en els infants.

Al final de l’acte es va oferir un petit refrigeri i l’autora i l’il·lustrador del conte van poder dedicar el llibre als nombrosos nens que es van endur un exemplar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: