Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

AMPERT produeix un CD solidari amb 16 grups penedesencs

Acompanyats pel regidor de cooperació i solidaritat, Raimon Gusi, els responsables de la ONG han presentat aquesta setmana el disc que ja està a la venda.

El president d’Ampert, Joan Rios, explica que es un recull de col.laboracions de bona part dels músics que han estat al costat de l’entitat en els darrers anys. L’objectiu del disc és d’una banda recaptar recursos econòmics i de l’altra donar a conèixer els músics. L’associació AMPERT, associació penedesenca que dóna suport a les persones malaltes de càncer, ha presentat aquest CD solidari per recollir fons per a garantir el transport sanitari de les persones que necessiten tractament de radioteràpia. El CD es ven al preu de 5 euros en establiments de Vilafranca i Sant Sadurní d’Anoia, gràcies a la col·laboració de les associacions de comerciants i botiguers d’ambdues localitats.  Aquest disc solidari neix de la participació de grups de la comarca al Festival TOTS SOM AMPERT. El CD té una gran diversitat d’estils musicals, com rumba, jazz, cançó, pop, rock, havaneres o música clàssica interpretats per una selecció dels millors músics de la nostra comarca.   Ampert va proposar als músics que apareixen en aquest disc la seva participació desinteressada amb un tema del seu repertori, que generosament el van cedir. Els grups que hi participen són Derrumband, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Xavi Díaz Quartet, Via Límit, Cesk Freixas, Sidral Brass Band, Van de Blues, Stemtips, Trio Vinea, Sailors, Grup d’havaneres Xató, Montse Ríos – Piano, Rovell d’Ou, Paton Soler, Escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet i Mr. & Mrs. Jones.

La multinacional Unilever ha patrocinat la producció del CD, però el projecte també ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, l’Associació Centre Vila, Comerç Espirall, Som Sant Sadurní, Associació de Comerciants de La Girada, Pagà Disseny, Nou Enfoc fotografia i Gràfiques Imprès Ràpid, S.L.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: