Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes del programa SEFED de Vilafranca viatgen a Irlanda a través del programa Leonardo da Vinci

La regidoria d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca a través del Programa SEFED sempre ha estat sensible a la transnacionalitat amb l’objectiu de fomentar les estades internacionals de l’alumnat a través de la mobilitat del programa Leonardo da Vinci amb el finançament i suport de la Comunitat Europea.

D’aquesta manera es promociona l’experiència professional internacional de l’alumnat i millora el coneixement i l’ús d’un idioma estranger mitjançant la realització de pràctiques en empreses.

Una vegada més, el Programa SEFED ha posat a l’abast de l’alumnat del curs d’Activitats de Gestió Administrativa la possibilitat de realitzar una estada formativa de pràctica en una empresa d’Irlanda. La Marta Sastre, de Vilafranca, ha emprès camí cap a Dublín, i el Gerard López, de la Ràpita, a Cork, per fer una estada de 4 setmanes.

Aquesta estada internacional consta d’una primera setmana d’immersió en la llengua anglesa i les tres restants els alumnes estan en una empresa irlandesa per a poder observar i introduir-se a la cultura laboral irlandesa i així poder aconseguir una millora de l’idioma. Els alumnes tenen cobertes les despeses d’allotjament, manutenció i assegurança civil durant l’estada.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: