Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Agricultura obre el període de sol•licitud de plans de reestructuració i reconversió de la vinya de la campanya 2014/2015

El Departament d’Agricultura manté obert el termini per a sol·licitar nous Plans de Reestructuració i Reconversió de la vinya i convoca els ajuts  corresponents. El període de sol·licituds dels plans per a la campanya d’enguany finalitza el proper 15 de novembre.

Els plans han d’incloure actuacions de plantació de vinya, reconversió varietal o de millora de les tècniques de gestió de les plantacions de vinya.

D’acord amb la mateixa Ordre, el termini per a sol·licitar els ajuts s’inicia el 16 de novembre. El pressupost per al finançament d’aquests ajuts s’assigna anualment en el marc de la Conferència Sectorial d’Agricultura que ha tingut lloc aquest mes d’octubre, assignant un total de gairebé 5 milions d’euros per a Catalunya.

D’altra banda, també s’ha publicat al DOGC la Resolució per la qual es convoca la concessió i repartiment de drets de nova plantació de vinya, per a la campanya 2014-2015, amb una superfície màxima de 335 hectàrees. Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 30 d’octubre.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: