Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

43 empreses de l’Alt Penedès reben els distintius de qualitat en destinació Sicted, i sis més opten a aconseguir-lo aquest 2014

Les caves Codorniu a Sant Sadurní han acollit el lliurement dels distintius i diplomes SICTED a les empreses que han assolit el reconeixement el passat 2013. Un total de 43 empreses de l’Alt Penedès han aconseguit ja aquest reconeixement del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació que atorga l’Institut de Turisme d’Espanya.

En el decurs del lliurament d’aquests guardons, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, ha explicat que cal tenir molt present que l’apunt de la destinació és rellevant i cal saber-lo difondre. Principalment perquè no es tracta d’un establiment en concret, sinó que acaba beneficiant tota la destinació en general.

Abans del lliurement dels diplomes i plaques de reconeixement, el diputat delegat de turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, ha explicat que era important aquest acte per posar en valor aquells establiments que realment es creuen el potencial que hi ha al Penedès. Aquets és el primer pas, apuntava Riera, remarcant també que cal prendre consciència del fet turístic i del treball de col·laboració necessari entre administracions i sector privat.

En l’acte hi eren tant les empeses que ja tenien el distintiu i l’han renovat aquest passat 2013, com aquelles que l’han obtingut aquest darrer any. Totes elles duen a terme una tasca important de formació per mantenir un estàndars de qualitat que els acrediten com a destinacions qualificades i amb un valor afegit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: