Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

20 joves participen en el programa Joves per l’Ocupació, que arriba a la seva tercera edició

Després de l’èxit de les dues anteriors edicions, el Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha posat en marxa, durant el mes de març, la 3a edició de “Joves per l’Ocupació”.

Durant un any, 20 joves, participaran en un dels dos nous mòduls de formació professionalitzadora de 275 hores de durada: Auxiliar de comerç i atenció al client i Auxiliar de magatzem i logística.

El programa té dos gran objectius: millorar l’ocupabilitat dels joves proporcionant-los una qualificació i unes competències professionals suficients per inserir-se en el mercat laboral, i fomentar el seu retorn al sistema educatiu per a l’obtenció del graduat en ESO o per continuar els estudis reglats.

Els joves que hi participen tenen entre 16 i 24 anys, o són menors de 30 anys amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%; estan en situació d’atur i tenen una baixa qualificació o dèficits formatius. Han estat derivats al programa mitjançant un treball en xarxa coordinat entre el Servei de Desenvolupament i Ocupació del CC, el Servei d’Ocupació de Vilafranca i altres agents del territori que treballen amb joves.

El programa “Joves per l’Ocupació” combina accions d’orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i la possibilitat de contractació laboral en empreses i entitats amb subvencions i bonificacions en la seva contractació. Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: