Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Diabòlic incorporarà una mostra de balls parlats en la seva setzena edició 16 abril 2024 Al voltant de les 21h tindrà lloc la Cercavila de Foc, començant a la Pl. de la Vila i acabant amb una encesa conjunta al costat de la Creu de Sta. Digna, a l'Av. Vilanova.
El VilaPensa inaugura la seva setena edició reivindicant la importància de la reflexió 16 abril 2024 ‘La frontera alegre, el contacte amb l’altre’, amb els periodistes Vicent Partal i Isabel Galí, obria aquest dilluns la setena edició del festival del pensament del Penedès.
La Koniungo, la Gravel i la Cursa Lluís Barrera integren el “Festival de l’outdoor al Penedès” 16 abril 2024 La Koniungo tindrà lloc el 25 de maig i la cursa d'orientació Lluís Barrera està prevista pel 26, totes dues ja amb inscripcions obertes. Aquell cap de setmana també es celebrarà la Gravel Penedès.
Jornada sense canvis significatius pel Vilafranca, que no passa de l’empat contra el Badalona 15 abril 2024 L'equip, avantpenúltim, segueix en descens, a 4 punts de la permanència. Aquest diumenge visitaran el Castelldefels, cuer.
L’Alt Penedès bat rècord històric de temperatura i arriba als 28,1 °C a l’abril 15 abril 2024 A mitja setmana les temperatures tendiran a normalitzar-se amb la presència d'algunes nuvolades.
Els Bastoners de Vilafranca presenten els integrants de la XIIa colla del ball 16 abril 2024 El passat dissabte, 13 d’abril, el Ball de Bastoners de Vilafranca va presentar les persones que formaran part de la XIIa colla. 14 integrants representaran un grup que, per primer cop, serà paritari.
Ramon Gener presenta a Vilafranca la seva novel·la ‘Història d’un piano’ 16 abril 2024 L’escriptor i músic català, Ramon Gener, va presentar la setmana passada a l’Escorxador, la seva primera novel·la ‘Història d’un piano’.
L’Alberg de Vilafranca està en ple funcionament després de les obres de millora energètica 16 abril 2024 L’Alberg de Vilafranca, situat al recinte de la Fassina, ha reprès la seva activitat
ERC proposa accions per embellir i harmonitzar el centre comercial 16 abril 2024 També per garantir l’ús del català en els establiments.
Les parelles d’artístic Júnior i Sènior Nacional del Sant Ramon, campiones de Catalunya 16 abril 2024 Glòria Penu i Biel Pellissa (Júnior), i Mireia Altés i Roger Saumell (Sènior), s'han proclamat campions de Catalunya i asseguren la seva presència a Campionat d'Espanya.
Matí complicat amb diversos accidents a les principals carreteres al seu pas per l’Alt Penedès 16 abril 2024 Després d’un accident a l’AP-7 en sentit sud a l’alçada de Castellví de la Marca, se n’ha produït un altre a l’alçada de Vilafranca del Penedès.
Els Comuns presenten l’Orbital Ferroviària, una línia que permetria unir Vilafranca i Vilanova 16 abril 2024 El diputat al Parlament, David Cid i el candidat penedesenc Ramon Arnabat han presentat les propostes de Comuns Sumar pel 12M, en relació amb la mobilitat sostenible al Penedès i arreu de Catalunya.
El Club Vòlei Monjos tanca la temporada assegurant la permanència a la Primera Divisió Nacional 16 abril 2024 Després de l’ascens la temporada passada, el sènior masculí A dels Monjos finalitza la temporada setè al grup B de la Primera Divisió Nacional, categoria de bronze del voleibol espanyol.
El Diabòlic incorporarà una mostra de balls parlats en la seva setzena edició 15 abril 2024 Enguany el Ball de Diables de Vilafranca introdueix la Tabalada i els Balls parlats dins la programació del Diabòlic
El GEP celebra el seus 40 anys omplint Cal Bolet amb el musical Geping, l’aventura de l’esplai 15 abril 2024 El GEP Vilafranca ha exhaurit les localitats del musical de creació pròpia ‘Geping, a l’aventura de l’esplai’.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

11/04/2024

Els esports

Futbol: Les Cabanyes - Ribes

12/12/2022

Interiors de Vilafranca

Magatzem Mory

Programes més escoltats de la setmana

15/04/2024

Esports 14

Amb Eric Guijarro

12/04/2024

Penedès en Xarxa

de 9 a 10 del matí

15/04/2024

Penedès en Xarxa

de 11 a 12 del matí