Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santacatalina exposa les seves fotografies de natura a la Sala dPas

El fotògraf de natura Raimon Santacatalina exposa algunes de les fotografies del seu primer llibre a la Sala dPas de L’Escorxador.

L’exposició ‘10 años fotografiando la naturaleza’ va ser inaugurada el passat dijous al vespre a la Sala dPas de L’Escorxador. Es tracta d’una mostra d’algunes de les imatges que ha inclòs el fotògraf de natura vilafranquí Raimon Santacatalina en el seu primer llibre i que porta per títol el mateix nom de l’exposició.

Amb el llibre i l’exposició, l’autor vol mostrar la seva primera dècada dedicat a la fotografia de la natura a través de paisatges, fauna i flora i macrofotografia.

Les fotografies escollides per a l’exposició són de paisatges molt diferents. Alguns dels quals els tenim molt a prop.

L’exposició es pot visitar fins al 21 de juny però aquest dissabte al matí, a dos quarts d’onze, hi ha prevista una activitat complementària titulada ‘Què porta el Raimon a la motxilla?’. Serà una presentació per explicar quin material utilitza per al seu treball en la Fotografia de Natura, on mostrarà què porta a la motxilla per tal que els assistents puguin fer-se una idea del material divers que necessita per cobrir les diferents disciplines que realitza.

La presentació tindrà el suport d’imatges d’alguns treballs en què sol trobar-se, des de passejades de cap de setmana, sortides d’un dia fins i tot viatges d’una setmana, on ha de resoldre diferents situacions fotogràfiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: