Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santacatalina ha explicat en un taller què porta a la motxilla un fotogràf de natura

Es tractava d’una activitat complementaria a l’exposició que del fotògraf de natura Raimon Santacatalina, ubicada a la Sala dPas de L’Escorxador.  

Amb el nom ‘Què porta el Raimon a la motxilla?’, Santacatalina va explicar aquest dissabte passat al matí quin material utilitza per al seu treball en la Fotografia de Natura, per tal que els assistents puguin fer-se una idea tot el que necessita per cobrir les diferents disciplines que realitza. Minuts abans de l’acte, Santacatalina desvetllava que pot arribar a carregar entre 17 i 18 kilos a l’esquena.

Aquesta activitat complementa l’exposició ‘10 años fotografiando la naturaleza’, que acull la Sala dPas de L’Escorxador. Es tracta d’una mostra d’algunes de les imatges que ha inclòs el fotògraf de natura vilafranquí Raimon Santacatalina en el seu primer llibre i que porta per títol el mateix nom de l’exposició. Amb el llibre i l’exposició, l’autor vol mostrar la seva primera dècada dedicat a la fotografia de la natura a través de paisatges, la fauna i la flora que hi ha.  Santacatalina explicava que des de petit ja li agradava la natura i que després va afegir-hi la passió per la fotografia.

El mateix fotògraf explicava que en un paisatge es fixa molt en la llum, en els petits elements que l’integren i també en els colors.

L’exposició es pot visitar fins al 21 de juny a la Sala dPas de L’Escorxador de Vilafranca.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: