Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca posarà en marxa un nou pla especial de foment de l’ocupació al barri de l’Espirall

De les diferents accions que es durant a terme es destaquen el curs d’atenció sociosanitària i la Casa d’Oficis La Mainada.

El curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials acollirà a 10 persones i permetrà l’obtenció del certificat de professionalitat en aquesta especialitat. Posteriorment, el 75% dels participants seran contractats per l’Ajuntament de Vilafranca per donar suport a centres sociosanitaris de la vila.

La Casa d’Oficis La Mainada 2 acollirà 10 joves, menors de 25 anys i amb el Graduat en ESO, que es formaran i treballaran en l’especialitat d’auxiliar d’educació, dinamitzador/a d’activitats de lleure infantil i juvenil i monitor de menjador. Durant el primer semestre els participants rebran una beca i durant el segon seran contractats per l’Ajuntament de Vilafranca donant suport a les escoles públiques del municipi, principalment del barri de l’Espirall i a les llars d’infants municipals.

Qualsevol persona del barri de l’Espirall interessada a participar en alguna de les dues accions pot adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació, a  La Fassina,  av. Catalunya 22, o trucar al telèfon 93 817 19 95.

L’inici dels programes està subjecte a la resolució favorable de la sol·licitud de subvenció per part del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: