Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La presentació del llibre de Santi Borrell “Mar da Morte” a Galícia ha tingut bona acollida

La presentació del llibre de Santi Borrell “Mar da Morte” a Galícia ha tingut bona acollida

Aquest divendres es va presentar a la llibreria Couceiro de Santiago de Compostel.la, especialitzada en literatura galega, el llibre de poesia “Mar da Morte”, del poeta penedesenc Santi Borrell.

L’acte va comptar amb el suport d’alguns escriptors gallecs i membres fundadors de Nunca Mais. El llibre va ser presentat pel periodista Xusto López Carril.

Els mitjans de comunicació gallecs van rebre amb molt d’interès aquest llibre que parla sobre la tragèdia ecològica del Prestige, del qual es compleixen 15 anys. El poeta va ser entrevistat per Radio Galega, en dos programes diferents, i també va ser entrevistat pel diari “La Voz de Galicia”. El llibre ha estat distribuit per totes les llibreries de Galícia, amb bons resultats de venta.

Mar da Morte es presentarà a Sant Sadurní d’Anoia el proper 30 de novembre, a la nova biblioteca. El llibre serà presentat per la professora de llengua i literatura catalana Anna Ruiz, a les vuit del vespre.

Mar  da Morte és un collage pòetic que parla de l’impacte que va suposar el Prestige a la costa gallega, amb una clara responsabilitat de l’Estat espanyol, com a causant de la tragèdia. Segons l’autor, en el llibre hi ha moltes reflexions socials, ambientals, polítiques i històriques que es poden relacionar directament amb tot el que està passant a Catalunya.

A principis d’any es faran altres presentacions a Alcanar i Cerdanyola del Vallès, tancant d’aquesta manera la promoció del llibre per tot Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: