Diumenge, 21 de gener de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El penedesenc Ramon Tort està preparant una pel·lícula sobre Andrea Motis, i busca finançament

Ha estat dos anys acompanyant Andrea Motis i Joan Chamorro en la gira que els ha servit per gravar el seu darrer disc, i amb el material vol fer un llargmetratge per mostrar la personalitat de Motis.

Després de dos anys seguint la trompetista i cantant Andrea Motis i el seu inseparable Joan Chamorro en la gira que ha servir per enregistrar el seu primer disc i captant imatges de tot el procés, Ramon Tort encara ara el tram final del projecte per fer realitat la pel·lícula sobre aquesta jove intèrpret.
Tort voldria què “The quiet trumpet”, es pogués estrenar de cara a finals de 2018.
Per Tort, els dos anys de convivència amb el grup i amb Motis, l’ha permès veure de més a prop el creixement musical i personal de la jove. La intenció és explicar com es pot ser popular i no caure en el divisme.
La campanya a la plataforma Verkami estarà obert encara durant aproximadament un mes, i la intenció és recollir d’inici 15.000. En aquests moments ja haurien aconseguit prop del 50% del capital. Tort explica que es troben en fase de postproducció, i que el resultat ha de ser un llargmetratge d’uns 90 minuts. Amb els fons s’han de cobrir també els dret d’autor de les cançons, ja que es tracta d’un musical.
Podeu trobar tota la informació del projecte a la pàgina www.verkami.com.

Comentaris

Enquesta

El govern del PP facilitarà que tinguem de nou…

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: