Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PDeCAT remarca la importància de tenir interventors i apoderats el proper 21D

Aquest dimecres va tenir lloc una assemblea dels associats del PDeCAT de Vilafranca, a la seu del partit, a la Rambla Nostra Senyora.

El President del Comitè local del PDeCAT de Vilafranca, Martí Compte, va donar la benvinguda als associats, i va iniciar l’assemblea.

Entre d’altres temes es va parlar sobre les eleccions del proper dia 21 de desembre i sobre la campanya electoral. En aquest punt va explicar que properament es constituirà el Comitè de campanya de Junts per Catalunya a l’Alt Penedès, que tindrà com a tasca impulsar i coordinar els actes de campanya a tota la comarca. Es va plantejar la necessitat de que la participació en aquestes eleccions sigui molt elevada i de fer el màxim d’actuacions possibles per demanar el vot per Junts per Catalunya. Respecte el dia 21, es va explicar la importància de poder tenir interventors i apoderats de JxCAT a tots els col·legis i a totes les taules electorals, vetllant pel normal funcionament d’una jornada complexa. Els interventors i apoderats són figures claus per garantir un bon funcionament de la jornada electoral i en aquestes eleccions el seu paper encara serà més important.

L’assemblea s’havia iniciat amb un primer punt que va ser presentar l’informe de gestió, amb la valoració del Pla de mandat i el repàs de l’agenda del darrer any. Martí Compte va explicar el grau d’execució de cadascuna de les actuacions fetes per l’obertura i construcció del partit a Vilafranca, així com el treball municipal fet en aquest període. Compte remarcava el dinamisme que ha assolit el partit.

En quant al repàs de l’agenda del darrer any va destacar que, d’acord amb el compromís que es va adquirir, s’han fet diversos actes oberts a tots els associats i simpatitzants, com ara el sopar amb Marta Pascal, la conferència del President Mas, l’acte amb Jordi Turull o el sopar amb el Joaquim Forn en el marc de la campanya de l’1 d’octubre, entre molts altres.

Finalment es va comentar la situació política actual i es va obrir un torn de paraules on bona part dels associats van participar. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, també va participar a l’assemblea i la va tancar, tot agraint la participació dels associats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: