Dimarts, 23 d'octubre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’espectacle ‘Arrítmia de rumba’ ha ensenyat als més petits els patrons de la rumba catalana

Aquest diumenge continuava la programació familiar de la temporada 2017-2018 a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb Arrítmia de rumba, a càrrec de la Companyia Tico Taco Teca.

El concert estava vinculat al taller que es va fer el dia anterior a l’Escorxador, amb prèvia inscripció. Un taller adreçat a infants a partir de 5 anys acompanyats d’un adult concebut per explorar els patrons rumberos a través de la música i la dansa. El taller anava a càrrec d’Oriol Ferré, músic, professor de música i membre de Derrumband i de la Companyia Tico Taco Teca.

Arrítmia de rumba és un espectacle musical on quatre personatges molt peculiars esperen un tren que mai acaben d’agafar. Aquesta fatalitat els reté en una estació on l’avorriment i el desencant són font de creativitat i descoberta musical. En el seu univers, la música i especialment la rumba constitueixen el seu codi de comunicació.

Arrítmia de rumba va fer gaudir grans i petits amb un format peculiar que barrejava el teatre i la música d’una forma natural i divertida.

Els concert familiars formen part de la programació d’espectacles familiars, que té per objectiu que els més menuts trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació acompanyats de la família.

Enquesta

Els conductors que no fan servir mai els intermitents són…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Diades castelleres
Valls - Diada de Santa Úrsula
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: