Diumenge, 18 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’espectacle ‘Arrítmia de rumba’ ha ensenyat als més petits els patrons de la rumba catalana

Aquest diumenge continuava la programació familiar de la temporada 2017-2018 a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb Arrítmia de rumba, a càrrec de la Companyia Tico Taco Teca.

El concert estava vinculat al taller que es va fer el dia anterior a l’Escorxador, amb prèvia inscripció. Un taller adreçat a infants a partir de 5 anys acompanyats d’un adult concebut per explorar els patrons rumberos a través de la música i la dansa. El taller anava a càrrec d’Oriol Ferré, músic, professor de música i membre de Derrumband i de la Companyia Tico Taco Teca.

Arrítmia de rumba és un espectacle musical on quatre personatges molt peculiars esperen un tren que mai acaben d’agafar. Aquesta fatalitat els reté en una estació on l’avorriment i el desencant són font de creativitat i descoberta musical. En el seu univers, la música i especialment la rumba constitueixen el seu codi de comunicació.

Arrítmia de rumba va fer gaudir grans i petits amb un format peculiar que barrejava el teatre i la música d’una forma natural i divertida.

Els concert familiars formen part de la programació d’espectacles familiars, que té per objectiu que els més menuts trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació acompanyats de la família.

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
Tertúlia jove
Joves amb inquietuds, en conversa amb Sergi Ansón
23:00
Música essencial
Falla - 'El amor brujo' 'El Sombrero de tres picos'

Penedès Televisió

22:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
22:30
Poemes pel Penedès
Frederic Cuscó i Joan Parellada / Josep M Rovira, Pep Picas i Ramon Bernat-Mestres
23:00
Vijazz
Vijazz 2017, I: Jazz, The Story / Christian Scott

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: