Dissabte, 16 de desembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’espectacle ‘Arrítmia de rumba’ ha ensenyat als més petits els patrons de la rumba catalana

Aquest diumenge continuava la programació familiar de la temporada 2017-2018 a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb Arrítmia de rumba, a càrrec de la Companyia Tico Taco Teca.

El concert estava vinculat al taller que es va fer el dia anterior a l’Escorxador, amb prèvia inscripció. Un taller adreçat a infants a partir de 5 anys acompanyats d’un adult concebut per explorar els patrons rumberos a través de la música i la dansa. El taller anava a càrrec d’Oriol Ferré, músic, professor de música i membre de Derrumband i de la Companyia Tico Taco Teca.

Arrítmia de rumba és un espectacle musical on quatre personatges molt peculiars esperen un tren que mai acaben d’agafar. Aquesta fatalitat els reté en una estació on l’avorriment i el desencant són font de creativitat i descoberta musical. En el seu univers, la música i especialment la rumba constitueixen el seu codi de comunicació.

Arrítmia de rumba va fer gaudir grans i petits amb un format peculiar que barrejava el teatre i la música d’una forma natural i divertida.

Els concert familiars formen part de la programació d’espectacles familiars, que té per objectiu que els més menuts trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació acompanyats de la família.

Comentaris

Enquesta

La propaganda electoral m'ha fet canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La batuta
Calidoscopi musical, amb Lucas Charnet

Penedès Televisió

20:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: