Dilluns, 20 de novembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat una sessió d’audiència pública sobre el pressupost

Després de la presentació a la premsa que es va fer al matí, aquest dilluns al vespre va tenir lloc la sessió d’audiència pública sobre la proposta del pressupost al saló de sessions de l’Ajuntament.

L’exposició de la proposta anava a càrrec del tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, i del tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Serveis Urbans, Francisco Romero, i el assistents eren, bàsicament, altres regidors de l’equip de govern i representants de les associacions veïnals de Vilafranca.

Les audiències públiques són un instrument d’informació i de participació ciutadana previst en el Reglament Orgànic Municipal (ROM). Poden versar sobre qualsevol matèria de competència municipal i se celebren amb l’objectiu que les entitats i els ciutadans interessats puguin rebre oralment de l’Ajuntament informació de certes actuacions o puguin formular verbalment els seus suggeriments o propostes. Les sessions d’audiència són públiques i estan obertes a la participació de qualsevol ciutadà o ciutadana.

Comentaris

Enquesta

La gestió del govern de 'Junts pel Sí' ha estat…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Musical
Selecció de música variada

Penedès Televisió

22:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
22:30
Diades castelleres
Diada dels Minyons - Terrassa
23:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: