Dimarts, 23 d'octubre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat una sessió d’audiència pública sobre el pressupost

Després de la presentació a la premsa que es va fer al matí, aquest dilluns al vespre va tenir lloc la sessió d’audiència pública sobre la proposta del pressupost al saló de sessions de l’Ajuntament.

L’exposició de la proposta anava a càrrec del tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, i del tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Serveis Urbans, Francisco Romero, i el assistents eren, bàsicament, altres regidors de l’equip de govern i representants de les associacions veïnals de Vilafranca.

Les audiències públiques són un instrument d’informació i de participació ciutadana previst en el Reglament Orgànic Municipal (ROM). Poden versar sobre qualsevol matèria de competència municipal i se celebren amb l’objectiu que les entitats i els ciutadans interessats puguin rebre oralment de l’Ajuntament informació de certes actuacions o puguin formular verbalment els seus suggeriments o propostes. Les sessions d’audiència són públiques i estan obertes a la participació de qualsevol ciutadà o ciutadana.

Enquesta

Els conductors que no fan servir mai els intermitents són…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Diades castelleres
Valls - Diada de Santa Úrsula

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: