Dimarts, 23 d'octubre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La gimcana de tractors serveix per engegar els actes de la Festa del Most de la Ràpita

Aquest cap de setmana la Ràpita iniciava els actes de la 44ena edició de la Festa del Most, i ho feia amb el concurs de poda i la gimcana de tractors.

Es tracta de dues activitats ja molt consolidades, que arriben a la 22 i 23ena edició respectivament.
El grup de joves de la Ràpita són els encarregats d’organitzar la Festa del Most, i com explica Albert Estella es tracta de fer una festa per la pagesia i per el poble, el màxim de relacionada amb la vinya. Ja fa anys que el concurs de poda i la gimcana de tractors serveixen d’actes d’inici de la Festa que viurà el gruix de les seves activitats el proper cap de setmana. Amb la gimcana els participants mostren la seva habilitat amb el tractor.
Abans de l’inici de la gimcana de tractors, i tot just després del concurs de poda, s’ha fet la cinquena edició del la gimcana infantil de tractors. Estella comenta que el nombre de participants en la gimcana de tractors es va mantenint, però que en el concurs de poda ha anat en augment en aquests darrers anys.
La gimcana en aquesta ocasió ha comptat amb set participants, i abans del seu inici s’ha fet la cinquena edició de la gimcana de tractors infantils.
El proper divendres a les 10 de la nit hi haurà l’encensa de la traca d’inici de festa amb el posterior pregó que anirà a càrrec de Fèlix Simon, president de l’entitat Pro Vegueria Penedès. A partir d’aquí, i fins diumenge, un extens programa d’activitats que es pot consultar al web www.festadelmost.com.

Enquesta

Els conductors que no fan servir mai els intermitents són…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Diades castelleres
Valls - Diada de Santa Úrsula

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: