Dilluns, 23 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La gimcana de tractors serveix per engegar els actes de la Festa del Most de la Ràpita

Aquest cap de setmana la Ràpita iniciava els actes de la 44ena edició de la Festa del Most, i ho feia amb el concurs de poda i la gimcana de tractors.

Es tracta de dues activitats ja molt consolidades, que arriben a la 22 i 23ena edició respectivament.
El grup de joves de la Ràpita són els encarregats d’organitzar la Festa del Most, i com explica Albert Estella es tracta de fer una festa per la pagesia i per el poble, el màxim de relacionada amb la vinya. Ja fa anys que el concurs de poda i la gimcana de tractors serveixen d’actes d’inici de la Festa que viurà el gruix de les seves activitats el proper cap de setmana. Amb la gimcana els participants mostren la seva habilitat amb el tractor.
Abans de l’inici de la gimcana de tractors, i tot just després del concurs de poda, s’ha fet la cinquena edició del la gimcana infantil de tractors. Estella comenta que el nombre de participants en la gimcana de tractors es va mantenint, però que en el concurs de poda ha anat en augment en aquests darrers anys.
La gimcana en aquesta ocasió ha comptat amb set participants, i abans del seu inici s’ha fet la cinquena edició de la gimcana de tractors infantils.
El proper divendres a les 10 de la nit hi haurà l’encensa de la traca d’inici de festa amb el posterior pregó que anirà a càrrec de Fèlix Simon, president de l’entitat Pro Vegueria Penedès. A partir d’aquí, i fins diumenge, un extens programa d’activitats que es pot consultar al web www.festadelmost.com.

Enquesta

Portar un llaç groc pels presos polítics és un acte…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
En directe des de la Rambla de Sant Francesc
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Sant Valentí, Sant Fèlix i Sant Raimon / Claudi Mas i Jomet, Josep M Floch i Torres i Ramona Via
11:00
Històries del jazz a Vilafranca del Penedès
1990: la divulgació del jazz / 2000: refent camins: el Jazz Club i el Vijazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: