Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una desena d’empreses i 22 alumnes en una nova sessió d’speed dating de la Fundació Pro Penedès

Les persones que s’estan formant a través de la Fundació Pro Penedès estan en situació d’atur i busquen una oportunitat laboral.

La sala d’actes de La Fassina acollia dimarts al matí una sessió d’speed dating o cites ràpides organitzada per la Fundació Pro Penedès, una entitat que dedica bona part dels seus esforços a la capacitació de persones que tenen dificultats per incorporar-se o reincorporar-se al mercat laboral. Una desena d’empreses de perfil divers i 22 alumnes que s’estan formant en un curs de neteja van protagonitzar la sessió.

La prospectora laboral de la Fundació Pro Penedès Montse Garcia explica que les trobades presencials contribueixen a que les empreses vegin els candidats i candidates més enllà del seu currículum.

Les persones que s’estan formant a través de la Fundació Pro Penedès estan en situació d’atur i busquen una oportunitat laboral. És el cas de la Mayte Mora.

Per part de les empreses, les sensacions sobre aquest tipus d’experiències són positives. El Manel Ruiz, gerent d’una empresa de serveis de neteja integral, ho explicava en finalitzar la sessió.

Des de la Fundació Pro Penedès esperen poder assolir els resultats de l’anterior sessió d’speed dating, celebrada al mes de març, en què un 50% dels candidats van obtenir una oportunitat laboral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: