Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge s’estrenen nous capítols del programa “Interiors de Vilafranca” a Penedès TV

Diumenge a dos quarts de quatre de la tarda tornen nous capítols a Penedès TV de la sèrie “Interiors de Vilafranca”, en aquest cas la tercera temporada amb 10 nous capítols.

D’aquesta manera s’arribarà a les 44 cases de Vilafranca que ha anat documentant la sèrie documental històrica, de la que se’n van emetre 20 capítols el 2015 i 13 l’any passat.

La sèrie esta presentada per l’historiador Josep M Feliu, realitzada en l’apartat tècnic per en Raul Soldàn, i a la veu Silvia Delgado. A cada capítol es descobreix una construcció de la vila per mostrar als espectadors diferents habitatges que conserven elements històrics rellevants i ens traslladen a altres èpoques.

La sèrie té molt bona acollida entre el públic, especialment perquè es descobreixen detalls desconeguts.

En aquesta temporada als capítols es descobriran diferents cases de Vilafranca com la casa Masllorens, la casa Amàlia Soler, la casa Guilamany, la casa Munts, la casa Mestre o la casa Fortuny, i en coneixerem la seva arquitectura, la seva història i els seus habitants.

Cada programa permetrà descobrir una de les cases analitzant aspectes com façanes, estils arquitectònics, elements decoratius, arquitectes o rajoles i vitralls. Cada capítol s’emet els diumenges a dos quarts de quatre de la tarda i es repetirà a dos quarts de vuit del vespre i a dos quarts de dotze de la nit. Amb una darrera reposició el dilluns a  dos quarts de dotze del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: