Dimecres, 18 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Un vídeo fet al Penedès reclamant un nou estat es fa viral

Un vídeo realitzat a Vilobí per reclamar el reconeixement internacional de Catalunya com a nou estat s’ha fet viral a les xarxes

Un miler de persones van participar divendres passat en una acció reivindicativa a Vilobí del Penedès a favor del reconeixement de Catalunya com a nou estat i per demanar la mediació internacional que permeti trobar una sortida negociada al conflicte polític. La reunió es va fer al camp de futbol a quarts de nou del vespre.

L’acció va consistir en la formació d’un mural amb les lletres SOS CAT que tots els participants van il·luminar amb els seus telèfons mòbils. L’acte va ser convocat pel col·lectiu Vilobí Resisteix, integrat per prop de 200 voluntaris de diferents sensibilitats polítiques units pel dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya. L’acció reivindicativa es va enregistrar en un vídeo que des d’ahir pretén fer-se viral a través d eles xarxes socials i dels principals mitjans de comunicació de Catalunya i de tot el món, i ho està aconseguint. Al vídeo es pot veure i escoltar el discurs que el músic vendrellenc, Pau Casals, va pronunciar l’octubre de 1971 a les Nacions Unides, alhora que aquesta imatge i discurs es fon amb la imatge enregistrada a Vilobí.

En el passat referèndum de l’1 d’octubre, Vilobí del Penedès va registrar una participació del 70% i el “sí” a la independència va sumar més de 96% dels vots.

 

 

Comentaris

Enquesta

En un pacte de govern municipal el sobiranisme compta...

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: