Dilluns, 11 de desembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Un vídeo fet al Penedès reclamant un nou estat es fa viral

Un vídeo realitzat a Vilobí per reclamar el reconeixement internacional de Catalunya com a nou estat s’ha fet viral a les xarxes

Un miler de persones van participar divendres passat en una acció reivindicativa a Vilobí del Penedès a favor del reconeixement de Catalunya com a nou estat i per demanar la mediació internacional que permeti trobar una sortida negociada al conflicte polític. La reunió es va fer al camp de futbol a quarts de nou del vespre.

L’acció va consistir en la formació d’un mural amb les lletres SOS CAT que tots els participants van il·luminar amb els seus telèfons mòbils. L’acte va ser convocat pel col·lectiu Vilobí Resisteix, integrat per prop de 200 voluntaris de diferents sensibilitats polítiques units pel dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya. L’acció reivindicativa es va enregistrar en un vídeo que des d’ahir pretén fer-se viral a través d eles xarxes socials i dels principals mitjans de comunicació de Catalunya i de tot el món, i ho està aconseguint. Al vídeo es pot veure i escoltar el discurs que el músic vendrellenc, Pau Casals, va pronunciar l’octubre de 1971 a les Nacions Unides, alhora que aquesta imatge i discurs es fon amb la imatge enregistrada a Vilobí.

En el passat referèndum de l’1 d’octubre, Vilobí del Penedès va registrar una participació del 70% i el “sí” a la independència va sumar més de 96% dels vots.

 

 

Comentaris

Enquesta

Que hi hagi presos polítics i exiliats afavoreix…

Programació

Ràdio Vilafranca

06:00
Jazz FM
Musical
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Actualitat - Els Monjos
Festa d'encesa de llums de Nadal
05:45
Saníssim
Les recomanacions
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: