Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Restriccions d’aigua a Olesa de Bonesvalls

L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls fa públic un ban de l’alcalde amb restriccions d’ús de l’aigua potable a dos nuclis del seu municipi

El ban es produeix havent-se posat de manifest per part de l’Ajuntament de Vallirana que degut a la situació alarmant d’escassetat d’aigua que Vallirana està  patint per la falta de precipitacions, el nivell de l’aqüífer del Pou Nou ha baixat fins a situar-se a nivells d’excepcionalitat. És per això que l’Ajuntament de Vallirana, desprès de reunir-se aquest dimecres a la tarda amb els portaveus de la resta de grups polítics municipals, ha acordat emetre un ban municipal sobre el consum de l’aigua i la necessària cooperació ciutadana per normalitzar la situació amb la màxima promptitud.

Tenint en compte que els nuclis d’Olesa de Ca n’Olivella i el Pla del Pèlag s’abasteixen a través del servei de Vallirana, es recullen en el ban les restriccions d’us d’aigua potable també per aquests nuclis establertes en el ban de l’alcaldessa de Vallirana. Per aquest motiu també l’alcalde d’Olesa ha publicat un ban demanant no fer us de l’aigua potable en el reg de jardins, horts, arbres, zones verdes i esportives de caràcter públic o privat.

Tampoc es pot fer servir l’aigua potable en el reg en neteja de carrers, vials o voreres. O en l’ompliment de piscines, estancs o fonts de caràcter públic o privat. La restricció també afecta fonts pel consum humà que no disposin d’elements automàtics de tancament i la neteja amb mànega de qualsevol vehicle, excepte les empreses dedicades a aquesta activitat.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: