Dilluns, 11 de desembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La propera setmana hi haurà talls de trànsit per obres als carrers de Cal Bolet i del Cid

Entre dilluns i dimecres hi haurà talls de trànsit en aquests dos carrers de Vilafranca, Cal Bolet i Cid, amb motiu d’obres a la via pública.

Pel que fa al carrer de Cal Bolet, es repararan tapes de clavegueram, a la cruïlla amb el carrer d’Amàlia Soler i en altres punts del carrer. El trànsit estarà tallar dilluns dia 9, entre les 9,15 i les 3 de la tarda, entre el carrer d’Amàlia Soler i el carrer de Migdia. També hi haurà talls parcials de circulació amb pas alternatiu al carrer d’Amàlia Soler, entre el carrer de General Cortijo i carrer del Casal. Dimarts dia 10 el carrer de Cal Bolet estarà tallat entre les 9,15 i 2/4 d’1 del migdia entre el carrer d’Amàlia Soler i la rambla de Nostra Senyora.
Pel que fa al carrer del Cid, estarà tallat a l’alçada de la cruïlla amb l’avinguda de Barcelona dimarts dia 10, entre les 9,15 i 2/4 de 5 de la tarda, i dimecres dia 11, entre les 9,15 i 2/4 d’1 del migdia, amb motiu d’obres de connexió de sanejament.

Comentaris

Enquesta

Que hi hagi presos polítics i exiliats afavoreix…

Programació

Ràdio Vilafranca

06:00
Jazz FM
Musical
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Actualitat - Els Monjos
Festa d'encesa de llums de Nadal
05:45
Saníssim
Les recomanacions
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: