Dijous, 22 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El proper dimarts se celebra el Ple de les ordenances a l’Ajuntament de Vilafranca

El dimarts, 17 d’octubre, l’Ajuntament de Vilafranca celebrarà la sessió ordinària de Ple del mes d’octubre, en la que tradicionalment s’hi porten a aprovació la modificació de les ordenances fiscals.

En aquesta ocasió l’ordre del dia de Ple recull també els temes que havien de presentar-se en el Ple del mes de setembre que finalment l’alcalde va decidir suspendre, per la situació política del moment.

Així, doncs, en aquesta ocasió s’ajunten fins a 15 punts a l’ordre del dia. Entre els més destacats hi ha, òbviament, la proposta de modificació de les ordenances fiscals. El govern ha anunciat que presentarà una proposta amb increments en la taxa de recollida d’escombraries i en l’Impost de Bens Immobles, l’IBI.

Al Ple també es portarà a aprovació la licitació anticipada i el compromís de finançament del projecte d’obres del Vinseum en la segona fase, o el Pla Especial de la Casa de la Festa Major.

Com és habitual Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran la transmissió en directe del Ple de l’Ajuntament de Vilafranca a partir de les vuit del vespre del proper dimarts, 17 d’octubre.

Enquesta

Qui representa millor el nacionalisme espanyol és...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
El contrapunt
Francisco Romero
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: