Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una periodista vilafranquina ha estat agredida en una concentració anti-independentista

Un vídeo de la periodista vilafranquina Anna Vallhonesta sent agredida en una concentració anti-independentista s’ha fet viral .

Unes dues mil persones, segons fonts de la Guàrdia Urbana, es van manifestar ahir a la plaça Francesc Macià de Barcelona per expressar el seu rebuig a la independència i van llançar consignes contra el president de la Generalitat i el vicepresident, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras. Els  manifestants, que portaven banderes espanyoles, van cantar consignes como “viva España” i “Puigdemont a prisión”, mentre s’aixoplugaven de la pluja amb paraigües o cascos de motos.

Durant la concentració hi va haver un incident entre un dels manifestants i  la periodista vilafranquina, Anna Vallhonesta, excompanya d’aquesta casa i que actualment treballa a l’emissora RAC1. La periodista va ser increpada   quan gravava imatges de la manifestació. Un dels manifestants se li va acostar amb una bandera española cridant que la periodista li donés un petó a la bandera. Anna Vallhonesta ha publicat el vídeo al seu compte de  Twitter, en el que es veu com el manifestant li dona un cop amb el pal de la bandera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: