Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista Rosa Amorós presenta la seva escultura i obra sobre paper a la galeria Palmadotze

La galeria Palmadotze situada a la Masia Mas Pujó acull des del passat 7 d’octubre una selecció de treballs recents sobre tela, paper i escultura.

Al llarg de la seva extensa trajectòria artística, Amorós ha conreat un llenguatge propi, abstracte i poètic, a través del qual aprofundeix en qüestions existencials com són l’ésser, la creació, la religió, la sexualitat o la mort. Tanmateix, la major part de les seves creacions, sorgeixen de l’observació de l’entorn natural i de la condició humana. L’artista assegura que vol que les seves obres provoquin sentiments en els altres.

La Rosa Amorós ha treballat amb diferents disciplines artístiques, sobretot amb la pintura i l’escultura.

La Directora artística de la Galeria Palmadotze, Anna Rovira, destacava d’Amorós la seva austeritat a l’hora de treballar.

A l’exposició, l’artista presenta diferents obres realitzades sobre paper, realitzades amb tintes i guaix. També es poden veure nous treballs realitzats en acrílic sobre tela i la escultura també té el seu espai. Dins el terreny de l’escultura, l’argila és el material més emprat i li permet ressaltar i donar protagonisme a la pròpia matèria, amb la seva austeritat i desproveïda d’ornaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: