Dilluns, 11 de desembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Jaume Figueras i Francesc Orella rebran els premis d’honor del Most 2017

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, que se celebrarà del 2 al 12 de novembre al Penedès i al Priorat, premiarà dues personalitats imprescindibles del cinema català.

Es tracta de Jaume Figueras, periodista cinematogràfic conegut sobretot pel mític programa Cinema 3, i Francesc Orella, actualment protagonista de Merlí.

Figueras rebrà el guardó d’honor durant la gala d’inauguració que tindrà lloc el dia 2 de novembre, mentre que Orella serà guardonat a la cloenda, el 12 de novembre. Totes dues gales seran conduïdes per l’actriu Anna Ycobalzeta, que també forma part del repartiment de Merlí. Per la seva banda, la periodista especialitzada en enocomunicació, Ruth Troyano, presentarà la gala del vi del divendres 3.

Els jurats de les seccions competitives Collita i Brot estaran formats, com és ja habitual, per diversos professionals del cinema i el vi. A la secció Collita, dedicada a títols sobre la vinya, el vi i el cava, els jurats seran Damià Serrano, expert en enoturisme i responsable del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona; Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers; Judith Colell, directora de cinema; la mateixa Ruth Troyano i Imma Merino, crítica de cinema. Per la seva banda, a la secció Brot, dedicada a curtmetratges, el jurat el formen l’actriu de cinema i televisió Anna Barrachina, el programador cinematogràfic Sergio Morera i el crític i locutor Alfons Gorina.

Comentaris

Enquesta

Que hi hagi presos polítics i exiliats afavoreix…

Programació

Ràdio Vilafranca

06:00
Jazz FM
Musical
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Actualitat - Els Monjos
Festa d'encesa de llums de Nadal
05:45
Saníssim
Les recomanacions
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: