Dimarts, 18 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La galeria Palmadotze recorda Guinovart en una exposició que aplega diverses etapes

L’exposició a Palmadotze es pot visitar fins a finals de febrer, però l’equip de la galeria vol preparar, a més a més, algunes activitats relacionades, com ara un recital de poesia.

Amb la mostra ‘Amb Guinovart’, Palmadotze se suma a la sèrie d’actes i exposicions que sota la iniciativa de la Fundació Espai Guinovart s’estan fent entorn la figura de l’ artista per commemorar el desè aniversari de la seva mort. També han passat 10 anys de l’última exposició de Guinovart a Palmadotze, que va coincidir també amb la mostra que l’artista va preparar pel Vinseum.
Guinovart és un artista molt estimat per tot l’equip de Palmadotze, sobretot per la complicitat i confiança que els va demostrar en exposar a la galeria en la seva primera etapa a Vilafranca.

La galeria Palmadotze acull en aquesta ocasió una selecció de pintures i escultures de diferents períodes que tenen la natura, el camp i la terra com a protagonistes i que són motius i referències constants i fonamentals en la seva trajectòria.

El record de Guinovart en el desè aniversari de la seva mort compta amb la participació de centres públics i privats de dins i fora del territori com el MNAC, el MACBA, la Fundació Vila Casas o la Fundació Fran Daurell, entre altres, i el suport de diferents institucions.

L’exposició a Palmadotze es pot visitar fins a finals de febrer, però l’equip de la galeria vol preparar, a més a més, algunes activitats relacionades, com ara un recital de poesia. Seran propostes que s’anunciaran més endavant.
‘Amb Guinovart’ conviu des de dissabte amb una altra exposició a la galeria de la Masia Mas Pujó dels Monjos. En aquest cas és una selecció d’escultura i obra sobre paper de Rosa Amorós.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Ruta 66
Música americana

Penedès Televisió

15:30
Músics d'aquí
Fèlix Atzerà - sac de gemecs
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: