Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa ha lliurat els 6.033€ de la Festa Solidària a l’ICO i a Ampert

Aquest dimarts s’ha fet el lliurament a les entitats beneficiàries de la 9a Festa Solidària que Vallformosa va organitzar el passat 30 de juny.

Enguany s’han recaptat en aquesta festa solidària contra el càncer 6.033 euros. D’aquests un 80% es destina a l’Institut Català d’Oncologia, i el 20% restant a l’associació penedesenca Ampert.
Al pati del Vinseum, la presidenta de la Fundació Vallformosa Queta Domènech estava acompanyada per el president de l’ICO, el doctor Josep Maria Vilà; i per el president d’AMPERT, Joan Ríos. Queta Domènech va recordar que des de fa 9 anys organitzen aquest sopar solidari, que des de 2007 tenen aquest conveni de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia; i que des de fa 3 anys ja es van constituir com a Fundació Vallformosa per tirar endavant aquesta iniciativa.
L’ICO rep aquest any 4.826€, que com explicava el doctor Vilà, es destinaran al projecte que s’impulsa sota el lema “Hospital Amable de l’ICO”, i que ha de permetre l’adequació de les seves consultes externes a l’Hospitalet de Llobregat per millorar el confort i benestar de pacients, familiars i acompanyants.
Per el doctor Josep Maria Vilà és important aquest cercle que ha d’ajudar des del primer moment les persones que pateixen càncer i el seu entorn.
D’altra banda, AMPERT rep aquest any 1.207€ per ajudar a finançar el projecte de transport dels pacients des del seu domicili fins el centre Duran i Reynals on seran atesos. El president d’AMPERT, Joan Ríos, destacava el suport que reben de Vallformosa, però també de l’ICO, per continuar fent la seva feina.
Des de la Fundació Vallformosa es recorda que aquest és un acte solidari on s’hi sumen esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. Un compromís adquirit per l’empresa, però al mateix temps també un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: