Dimarts, 18 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El fotògraf Jordi Ventura guanya la primera edició del Premi Vilafranca Cultura de fotografia

Una imatge davant la basílica de Santa Maria s’endú aquest primer premi, en una primera edició que va comptar amb una trentena de participants.

Aquest diumenge al migdia tenia lloc el lliurament de premis de la primera edició del Premi Vilafranca Cultura de fotografia. El premi va valorar i premiar els treballs de cinc fotògrafs, atorgant el primer premi a Jordi Ventura. El segon premi va ser per a Carles Alasraki i, el tercer, va ser per a Amparo del Pozo.

Pel que fa al primer premi local, va anar a parar a Josep Valdés, i el segon, a Cristina Via.
El Premi Vilafranca Cultura naixia l’any 2016 amb una convocatòria de concurs de pintura ràpida per Sant Jordi, i aquest any 2017 no tan sols mantenia la convocatòria, sinó que s’ha ampliat a l’àmbit fotogràfic, constituint una oportunitat per valorar treballs d’artistes de tot el país d’aquestes disciplines que participen als certàmens i mostrar Vilafranca al món.

El Premi compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i s’organitza amb el suport de la Secció de Belles Arts del Casal i el Club Diafragma de fotografia.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Ruta 66
Música americana

Penedès Televisió

15:30
Músics d'aquí
Fèlix Atzerà - sac de gemecs
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: