Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer acull una exposició dedicada a la verema

Fins al 12 de novembre el Fòrum Berger Balaguer acull la VI Exposició col·lectiva dedicada a la Verema, una mostra de pintura i art de la mà de Grupdart.cat del Masnou.

La inauguració oficial es va fer aquest dissabte a la tarda amb la presència dels artistes i una actuació musical del pianista Oriol Nebleza.

En aquest cas és la sisena exposició dedicada a la verema que organitza aquest col·lectiu, però la primera mostra al Penedès.

Grupdart.cat és una associació que neix amb l’objectiu de promoure i potenciar l’art, realitzant activitats que contribueixen a la seva difusió, la recerca, la creació com ara exposicions, tallers, concursos, viatges culturals, xerrades, taules rodones, rutes d’art, entre d’altres; per tal de fomentar projectes artístics, comunitaris, educatius, de sensibilització i cooperació, en el seu sentit més ampli.

La mostra que es pot veure a Vilafranca presenta obres d’artistes de procedències molt diverses.

Els diferents artistes conviden al públic per a què gaudeixi de les seves diferents tècniques, estils i colors que s’uneixen per mostrar aquest treball tan representatiu que es duu a terme al Penedès en aquesta època.

Es tracta d’una mostra molt suggerent de 43 obres, majoritàriament de pintura a l’oli i llapis al vi però també hi ha la presència d’una fotografia i una escultura, que 23 artistes d’arreu del territori han creat especialment per aquesta ocasió.

L’exposició és oberta a tothom i d’accés lliure fins al 12 de novembre en l’horari habitual de la sala de dijous a dissabte de sis de la tarda a vuit del vespre, i els diumenges i festius de 12 a dues del migdia i de sis a vuit del vespre.

Comentaris

  1. Josep Aragonès Zafra

    El nostre agraiment a la Televisio de Vilafranca per aquest reportatje

    Aprofitem per invitar al public en general perque visitin i gaudeixin de les obres exposades

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: