Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Felip VI ha estat declarat persona non grata a Santa Margarida i els Monjos

L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, de majoria socialista, en un Ple Extraordinari celebrat aquest dilluns, ha aprovat per unanimitat una moció presentada per la secció local d’ERC.

En la moció es declarava el rei d’Espanya Felip VI persona “non grata” al municipi. Així mateix, i a partir d’ara, rebran el mateix tracte Enric Millo, Soraya Saez  de Santamaria, el president del govern espanyol Mariano Rajoy i Pablo Casado, degut a les seves responsabilitats en la violència davant dels ciutadans indefensos el dia 1 d’octubre i a la seva actitud política antidemocràtica.

En un comunicat d’ERC es destaca que, curiosament la majoria socialista del municipi que durant els darrers mesos s’ha destacat per la denuncia del Procés i per una ferma oposició al referèndum, no deixant els locals municipals per poder celebrar-lo ni facilitant espais per la campanya, en el Ple extraordinari va aprovar per unanimitat tots els apartats de la moció.

Al mateix Ple, també a proposta d’ERC, els grups polítics que composen el consistori van aprovar l’apartat per el que tots els càrrecs electes es comprometen a estar “al costat d’allò que decideixin les institucions catalanes, Govern català i Parlament de Catalunya”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: