Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge va començar la temporada del mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura

S’ha iniciat de nou la temporada del mercat d’artesania, brocanters i pintura, que té lloc cada segon diumenge de mes a la rambla Sant Francesc.

Enguany, per primera vegada, la primera jornada de mercat es va ajuntar amb la Festa de la Solidaritat en la qual trobàvem diverses ONG’s.

El mercat d’artesania, brocanters i pintors comptava amb més de 50 parades d’artesania de tot tipus,  parades de brocanters i parades de dibuix i pintura d’artistes del Penedès.

En aquesta temporada, s’introdueix una novetat en els tallers per a infants. S’oferiran Tallers de Mestre Artesà, és a dir, tallers tradicionals d’artesania (cistelleria, pastisseria, ceràmica, pintura, etc) que aniran variant cada diumenge. Realitzant quatre d’aquests tallers es podrà obtenir un obsequi i el Diploma de Mestre Artesà. Els infants tindran un carnet que se’ls segellarà cada vegada que realitzin un taller.

A banda de muntar parades el segon diumenge de cada mes, hi haurà uns mercats especials per Nadal, la Fira del Gall, pels Tres Tombs i les Fires de Maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: