Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Vilafranca

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Vilafranca ha començat el curs amb més alumnes que mai

Aquest dijous a la tarda la sala d’actes del Fòrum Berger Balaguer ha acollit l’acte inaugural del curs 2017-2018. El president de l’Aula, Joan Tarrades, assenyala que el curs s’inicia amb bones perspectives, amb el nombre complet d’alumnes matriculats i gent que es troba a la llista d’espera. En quan als continguts del curs destaca que , com sempre, hi haurà conferenciants de qualitat, la majoria professors universitaris, que tractaran temàtiques molt diverses de la ciència i la cultura.

La inauguració del curs estava presidia per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va felicitar als responsables de l’Aula per la capacitat d’organitzar actes en l’àmbit del coneixement d’una manera periòdica amb tanta participació.

A la inauguració del curs també hi participava Muntsa Lamúa, presidenta de la Federació de l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran.

L’acte comptava també amb la primera conferència del curs. Molt apropiada pel moment que estem vivint.

Anava a càrrec de l’historiador, Agustí Colomines i es titulava “Set anys acabats en 7 per explicar Catalunya”, i suposava una panoràmica contemporània de Catalunya dels últims cent anys.

Colomines va triar l’any 1907 per començar parlant de Solidaritat Catalana i acabar fent referència a l’actualitat.

La propera conferència de l’Aula per a la Gent Gran de Vilafranca serà el 19 d’octubre i tractarà sobre la màfia, a càrrec del periodista i historiador Vicenç Lozano.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: