Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove de Vilafranca aspira a recuperar els castells de set la temporada vinent

Aquest dissabte a la tarda la Colla Jove Xiquets de Vilafranca celebrava la setena edició de la Diada Jove.

Primer es va fer la trobada de castellers de la colla i de la colla convidada, que eren els Nois de la Torre, davant de Sant Maria. On les dues colles van fer pilar de 4 de salutació al monument als castellers. En el cas de la Jove de Vilafranca amb un intent desmuntat de pilar de 4. Tot seguit es van desplaçar a la plaça Constitució on estava prevista l’actuació de tres colles. Però els Vailets de Gelida finalment no van poder venir, per problemes de canalla.

A peu de plaça el cap de colla de la Jove de Vilafranca, Albert Hill, explica que al final d’aquesta temporada queden pendents objectius com el pilar de 5 o preparar les estructures per assolir castells de set la propera temporada.

La colla va passar per un moment de greu crisi a final de la temporada passada i els seu cap de colla apunta que mica en mica l’estan superant.

Albert Hill manté l’objectiu de tornar a actuar per Festa Major l’any vinent.

La colla convidada era la dels Nois de la Torre, una de les colles amb més antiguitat.

La colla Jove de Vilafranca va sortir de plaça amb la Torre de sis, al segon intent, el 3 de 6, descarregat també al segon intent, i el 3 de 6 amb l’agulla. Per la seva banda els Nois de la Torre van descarregar el 4 de 6 amb l’agulla, el 3 de 7 i el 3 de 6 amb l’agulla, per acabar amb el pilar de 5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: